SEO-byrån för alla

Grundarna av Underdogg har varit verksamma inom webb i många år och har för egen och kunders del nappat på ett flertal erbjudanden om sökmotoroptimering.

I de flesta fall tycker vi att tjänsterna har varit oklara, resultaten sviktande och osäkerheten stor. Från att ha varit väldigt aktiva i början (och speciellt innan avtal) hör man oftast inget mer av SEO-byrån förrän fakturorna börjar komma.

Vad gör oss annorlunda?

Vi tycker att man precis som när man köper en fysisk produkt ska få valuta för pengarna och veta vad man får. Därför har vi fasta priser som du endast betalar när vi lyckas med det vi lovat – att placera dig på Googles förstasida.

Hur går det till?

Vi har utvecklat beprövade metoder som fungerar, som följer Googles riktlinjer och som gör att vi vågar lova att du blir nöjd. Priset kommer att överraska dig.

Vad vi erbjuder

Inga startavgifter

Inga startavgifter, faktureringskostnader eller andra överraskningar tillkommer. Du vet precis vad det kommer kosta dig när du blir kund hos oss.

Inga bindningstider

Du kan avbryta samarbetet när du vill och justera sökord efter hand. Vi har 3 månaders uppsägning på valda fraser och sökord.

Inga tomma löften

Du betalar bara för de dagar du ligger på Googles förstasida och endast för de fraser du beställt. Lyckas vi inte - betalar du inte!

Vi hjälper dig

Hör av dig till oss så väljer vi ut sökord som passar just dig. Vi har alltid siktet på Googles förstasida.